top of page
IMG_2036.jpg

14-17
Aprilie

PACHET

Sărbători Pascale

Conacul Sanct Gurgh își deschide porțile și îi așteaptă pe toți boierii care vor să petreacă Paștele într-un cadru de poveste! Astfel, am pregătit pentru dumneavoastră un pachet care va încânta cele mai pretențioase gusturi ale boierilor, care include:

Internet WI–FI

Parcare privată

IMG_2036_edited.png

PROGRAM

VINERI
14.04 .2023 

În prima seară a sejurului – vineri, 14.04.2023, oaspeții noștri sunt invitați la CINĂ ÎN FAMILIA CONACULUI și vor fi primiți cu o băutură de bun venit (Prosecco sau cocktail non-alcoolic). Meniul serii este alcătuit din povestea păstravului de pe Valea Cormăii: gustare, aperitiv, fel principal iar în încheiere un desert delicios.

SÂMBĂTĂ
15.04 .2023 

DUMINICĂ
16.04 .2023 

Ziua de sâmbătă, 15.04.2023, începe cu micul dejun pregătit cu produse ale locului, iar la masa de prânz veți fi răsfățați cu:

  • Ciorbă de sezon: ciorbă de leurdă cu jumări și balmoș prăjit

  • Fel principal: Ceafă de porc gătită în tihnă / pui gătit la sous vide, texturi de cartof și sos demi-glace

  • Desert

Ziua de sâmbătă se va încheia cu o cină a boierilor la care vă vom pune pe masă:

  • Gustare: Limbă de vită cu texturi de dovleac și sos de vin

  • Fel principal: Obrăjori de porc cu piure de conopidă, sos brun și morcovi copți

  • Desert

În ziua de Paște - duminică, 16.04.2023, îi așteptăm pe oaspeții noștri în curtea Conacului cu un Brunch Pascal cu preparate specifice sărbătorilor:

ouă roșii    |    cozonac cu nucă    |    drob de miel    |    brânzeturi locale    |    mezeluri locale    |    legume de sezon    |    ciorbă de macriș cu perișoare de miel     |    friptură de miel cu rădăcinoase    |    pască    |    ouă umplute    |    pâine de casă    |    salată de vinete    |    șuncă fiartă cu sos de hrean

Încheiem ziua de Paște cu o cină gastronomică pregătită de bucătarul iscusit al Conacului

  • Ceva de întins pe pâine: Unt afumat cu usturoi confiat și pâine de secară

  • Consomme de pui cu ravioli umluți și bastonașe de legume

  • Paste cu dovleac, trufe și ulei prăjit de dovleac

  • Piept de rață glasat cu miere, gel de fructe de pădure texturi de morcovi și pară

  • Ceva dulce: texturi de ciocolată și gutuie

Pentru fiecare masă, meniurile includ apă plată sau minerală 0,75 ml/persoană, vinul conacului roșu sec 150 ml/persoană. Contra cost se poate servi orice altă băutură din meniul à la carte disponibil la bar.

  1–4   ani       GRATUIT

 4–10  ani        600  RON

11–15 ani      1100 RON

IMG_4589_edited.jpg

De la mic, la mare, toți boierii petrec în acest an sărbătorile de Paște la Conacul Sanct Gurgh!

bottom of page